HUHTIKUUTA SYYSKUUN 1. PÄIVÄN ASEMME

on Wednesday, November 3, 2021

Koululaisten ja opiskelijoiden lukuvuosi Japanissa alkaa huhtikuussa. Uskotaan, että tämä aika on suotuisin uuden elämänvaiheen alkamiselle.


japanilaiset koululaiset

SEKÄ JAPANISSA JA KIINASSA KOULUTUKSEEN KIINNITTÄÄ LISÄÄ HUOMIOTA, SIIN KOULUN LASTEN AIKATAULU ON ERITTÄIN SRESSI

ENIMMÄN TYÖSKENTELMÄT OPPILAS JA OPISKELIJAT

Kesälomat kestävät Kiinassa vain kuukauden, ja perusluokkien opetussuunnitelma on erittäin monimutkainen ja rikas. Koululaiset heräävät kello 5 aamulla ja opiskelevat itsenäisesti kello 8 asti, heillä on oppitunteja klo 16 asti ja sitten klo 21 asti lisätunnit. Jokainen aikuinen ei kestä kivuttomasti tällaista rytmiä.

https://nexica.com/sites/default/files/webform/cv/megan.pdf
https://www.grafton.cz/sites/default/files/2021-10/wilson.pdf
https://www.inqaahe.org/sites/default/files/webform/wilson.pdf
https://www.usbg.gov/sites/default/files/webform/contact/wilson.pdf
http://magnolia-tv.com/sites/default/files/user_files/2021-10/wilson.flv
https://www.autoeurotoscar.it/sites/default/files/wilson2.pdf
https://op.edu.ua/sites/default/files/webform/doc_stakeholders/simons.pdf
https://www.smalley.com/sites/default/files/webform/simons_0.pdf
https://cfcdn.proz.com/profile_resources/3351595_r6177bee89f43a.pdf
https://cfcdn.proz.com/profile_resources/3351595_r6177c15ed11d7.pdf
https://cfcdn.proz.com/profile_resources/3351595_r6177c3812600c.pdf
https://kafka.be/sites/default/files/webform/simons.pdf
https://www.vreg.be/sites/default/files/webform/simons.pdf
https://parklane.ua/sites/parklane.ua/files/parklane_add_realty/photos.pdf

RENTOMAA OPPIMISTA
Kreikan yliopistojen opiskelijoille tarjotaan niin laaja valikoima etuja, että monet heistä lykkäävät opintojaan jopa 30 vuodeksi. He saavat täysin ilmaista koulutusta, sairaanhoitoa, ruokaa, matka-alennuksia ja muita etuja.

KOULUJEN VAIHTO MUUTOSTAVAT
Italialaiset opiskelijat opiskelevat 13 vuotta, ja peruskoulun viiden ensimmäisen vuoden jälkeen he siirtyvät toisen asteen kouluun. Jopa pienissä kaupungeissa he eivät todennäköisesti tapaa entisiä luokkatovereita siellä. Uskotaan, että tällainen järjestelmä opettaa olemaan pelkäämättä muutosta ja sopeutumaan uusiin olosuhteisiin. 14-vuotiaana koululaiset siirtyvät lyseoon ammatillisten tavoitteidensa mukaisesti: monien vanhempien ja opettajien mukaan on liian aikaista valita ammattia tuossa iässä, mutta he eivät vielä aio muuttaa järjestelmää.

MAAILMAN PISIIN LUENTO
Biologian kurssiin kuulunut australialaisen professorin Burrowsin luento kesti yli 50 tuntia.

SUURIN OPISKELIJAMÄÄRÄ
Lukuvuonna 2003-2004 kirjattiin yhden koulun oppilaiden maailmanennätys. Montessori-kouluun Intiassa osallistui 28 tuhatta lasta.

OPETTAJIEN PALKAT MAAILMAN ERI MAISSA
Korkeimmat palkat ovat opettajille Meksikossa, 68 343 dollaria vuodessa. Pienin on Venäjällä: 5 724 dollaria vuodessa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että meksikolaiset opettajat kylpevät rahassa, koska eri maissa on erilaiset elintasot, elinkustannukset ja muut indikaattorit.

MUINAINEN YLIOPISTO PLANEELLALLA
Maailman vanhin yliopisto sijaitsee Marokossa. Tämä on Karawyn, joka perustettiin vuonna 859.

Karaouinin yliopiston moskeija
CARAUIN EI OLE VAIN YLIOPISTO, VAAN TOIMIVALLINEN moskeija
SUURIMMAT KOULUTUSKUSTANNUKSET
Nuorten naisten ja herrojen englantilainen koulu maksaa noin 80 000 puntaa (107 512 dollaria) kuukaudessa.

"IKUINEN OPISKELIJA
Heitä voidaan kutsua britiksi Robert Croniniksi. Vuonna 1948 hän tuli Princetonin biologian osastolle. Hän valmistui siitä vasta 52 vuotta myöhemmin, vuonna 2000 72-vuotiaana.

MAAT, JOISSA ON ALHAINEN KOULUTUS
Maailmassa on 22 maata, joissa yli puolet väestöstä on lukutaidottomia, ja niistä 15 on Afrikassa. Eniten lukutaidottomia on Somaliassa, täällä ilman koulutusta olevien osuus lähestyy 70:tä. Tässä osavaltiossa muuten kuluu vähiten perus- ja keskiasteen koulutukseen (suurimmat summat Alaskassa).

ENSIMMÄISET PLATTEET – OPPIMISTA
Maailman ensimmäisen palapelin kirjoittaja kuuluu englantilaiselle kartografille John Spilsburylle, joka 1600-luvulla jakoi Euroopan kartan osiin ja alkoi käyttää sitä didaktisena materiaalina luokkahuoneessa. Tämä maantieteen opiskelutapa on tullut suosituksi. Palapelileluja alettiin julkaista paljon myöhemmin.

VUOSISAADOT TYÖPYÖDYN KÄYTÖSSÄ
Vanhin koulupöytä keksittiin renessanssin aikana. Ulkoisesti se poikkesi vähän nykyaikaisista malleista: se oli pöytään yhdistetty penkki. Pöydällä oli pieni kallistuskulma. 1800-luvulla venäläisen silmälääkärin Fjodor Erismanin ponnistelujen ansiosta työpöytää parannettiin: niistä tuli fysiologisempia ja hygieniavaatimuksia vastaavia.

Erismanin työpöytä
ERISMANIN NÄYTTÖISTÄ OSIA
BONUS: JUOKSE ALASTI YLIOPISTOA
Tällainen toiminta on täysin normaalia Harvardin valmistuneille. Lopputenttiä edeltävänä iltana jokaisen opiskelijan tulee juosta ympyrä täysin alasti yliopistoorkesterin musiikin tahtiin. Samanlaisia ​​perinteitä on ollut vuosisatojen ajan kaikissa suurimmissa Euroopan yliopistoissa, ja niitä noudatetaan tiukasti.

0 коммент.:

Post a Comment